Summa sidvisningar

onsdag 18 september 2013

Vi ger de en chans till...

Äh jag ger inte upp min blogg asså!!! jag vill inte låsa den pga idioter, omogna  idioter som skriver elaka kommentarer om mig och mina barn! Däremot kommer jag göra en anmälan och tro mig, vi kommer få tag på dig/er, var så säker!!!



Började den här dagen med att träna med min bästa E. Bra träningsvärk man har nu då ;). Bara att kämpa på för de blir resultat =). Resten av dagen har däremot bara dalat nedåt och pga detta så har jag varit tvungen att fatta jätte tunga beslut. Tårarna har runnit idag och jag har verkligen känt mig nere och väldigt låg =(. Jag vill verkligen inte detta men jag känner att de inte finns nån annan utväg!! FAAN!!! som om man inte har haft nog med negativt skit de här året redan :'(..
Så glad att jag har mina vänner som jag kan prata med och gråta ut hos, annars vet jag inte vad jag hade tagit mig till. Men gladast är jag för mina älskade barn. Dom kan driva mamma till vansinne ibland, men kärleken för dom försvinner aldrig och man älskar dom bara ännu mer så fort man tittar på dom. ja...

2 kommentarer:

  1. Vet att d är svårt men försök att inte ta åt dig....tycker d är så lågt att skicka anonyma kommentarer.....att inte kunna stå för skiten man kastar ur sig....och som man uppenbarligen vill trycka upp i fejset på dig.....men inte utan att va anonym.....pinsamt!!! Då kan man väl.prata ut m vänninorna mannen frun eller ja vad d nu än är utan att skriva till dig.....så typiskt svenskt!!! Tycker du ska kolla upp hur man gör när man blir anonymt trakasserad via nätet....ring polisen o hör efter.....ip adresser??? Ja nått måste du göra...jag skulle bli galen! Fortsätt vara den Ellen som dina vänner älskar så.kan de " anonyma" fara åt helve..........;);)

    SvaraRadera
  2. Vet att d är svårt men försök att inte ta åt dig....tycker d är så lågt att skicka anonyma kommentarer.....att inte kunna stå för skiten man kastar ur sig....och som man uppenbarligen vill trycka upp i fejset på dig.....men inte utan att va anonym.....pinsamt!!! Då kan man väl.prata ut m vänninorna mannen frun eller ja vad d nu än är utan att skriva till dig.....så typiskt svenskt!!! Tycker du ska kolla upp hur man gör när man blir anonymt trakasserad via nätet....ring polisen o hör efter.....ip adresser??? Ja nått måste du göra...jag skulle bli galen! Fortsätt vara den Ellen som dina vänner älskar så.kan de " anonyma" fara åt helve..........;);)

    SvaraRadera