Summa sidvisningar

lördag 17 mars 2012

En turbulent men en bra dag

God morgon i stugan.  I går var det en ganska så turbulent dag med både skratt och tårar.

Logopeden och sjukgymnasten var på hembesök.

Sjukgymnasten tyckte att Joleene hade utvecklats mycket sen sist dom sågs. Ja dom gjorde ett besök på förskolan för 1mån sen. De kändes jätteskönt att höra verkligen. Han berättad även att Joleene skulle få ett par special skor som är gjorda just för henne som hon kommer att få ha i ca 2år. Alltså inga skor vi väljer ut själva utan skor som kommer formas o göra för just hennes fötter. Kommer även f hem en special gåvagn som Joleene ska börja gå med både hemma och på förskolan.

Logopeden berättade mycket om kommunikations tecken och hur vi ska prata med Joleene. korta meningar och väldigt tydligt. Peka o använda dom tecken vi kan.

Besöket gick väldigt bra o vi var väldigt nöjda efteråt. Ronny gick som en stolt tupp hela dagen ochberättade för Joleene hur stolt han var över sin lilla flicka som hade utvecklats så mycket. Ja i ser ju enne varje dag så vi kanske inte ser de andra ser. Blev lite rörd när han tittade på henne o berätta hur stlt han var.


Senare på kvällen så tog jag mig en promenad ner på stan o handlade lite o överraskade barnen med en pizza till middag. Dom blev överlyckliga. Satt o soffan o mös med dom tills läggdax.


Ser verkligen ett ljus i tunneln. Jag ser verkligen något positivt. Detta kan ju bli bra. Jag mår bra i själen för stunden i alla fall o de får vara så nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar