Summa sidvisningar

måndag 30 maj 2011

Älskade Joleene

Idag var vi på en vanlig rutinkontroll på BVC. Joleene utvecklas i sin egen takt o de går ju bra o så. Men hon utvecklas inte som en 16mån bebis, finns några saker hon inte kan än =(.
Vikt o längd togs oxå och ja inte så bra där inte. Joleene har vuxit 1mm på 1mån och hon har gått upp 30g och hennes huvudomfång står helt still sen 3mån tillbaka.

Varför är de så? varför växer hon inte? kom inte å säg till mej  " ja men hon har inte så stora föräldrar", för de kan inte stämma, Adrians pappa är inte så stor men ändå växte han på bra.. Michelles pappa är jättesmal men ändå växte  Michelle på bra runt både huvudet o längden.

till o med läkaren på BVC sa att vi tyvärr inte kan se henne som en 16mån utan vi får se henne som en 10månaders bebis.. De gjorde så ont i mej..vi har sett henne som mindre än vad hon är länge nu, men när läkaren säger de då gör de ännu mer ont i hjärtat. Hon är som en 10mån bebis och är utvecklad som en 10mån bebis.

Att då sätta henne på dagis ger mej kraftig ångest, o skuld.. hur kan en mamma sätta sin dotter på dagis när hon bara är utvecklad som en 10mån bebis, bara för att hon behöver jobba?? Det går ju bra men.. hon är ju så liten *snyft*

Hjärnröntgen kommer tas på henne om 2mån för då är hon 18mån, o vid den åldern ska dom kunna en hel del, vilket både jag o bvc nästan är säkra på att hon inte kommer klara.. visst de är 2mån dit o hon kan utvecklas en hel del tills dej o ja jag vet att jag kanske inte har så mycke tillit till min dotter just nu, men bvc har väldigt svårt att tro att hon kommer klara dessa saker o de får ju bara mej att tveka ännu mer..

Vad kommer hjärnröntgen att visa? har hon nå fel? kan de påverka hennes vikt,längd o huvudomfång. nä jag vet inte men jag är rädd, rädd o orolig för våran flicka.. de gör ont så ont i mej, hon kan få en hel del fett av mej, hon kan få 3cm av mej o få en del av mitt huvudomfång.. bara hon.. .. usch.. tårarna ligger där men vägrar släppa fram dom eftersom barnen är hemma..

Hoppas allt bara är bra med våran älskade Joleene


1 kommentar:

  1. Men lilla gumman! Så kan de väl inte säga om henne! Att hon är som en 10 månaders? Vissa människor ska inte jobba inom vården! Det är säkert inga fel på Jullis!! Hon som är så glad och pigg! Hade de varit något fel hade ni nog märkt att hon betett sig annorlunda än vad en bebis gör...? Elsa är ju också en segis på att växa... om de kan va nån tröst.... kramar i massor!

    SvaraRadera