Summa sidvisningar

måndag 16 september 2013

nu är de höst...

usch vilken grå dag de har varit idag. Iof så är de höst och då ska de vara grått och regnigt. Idag har bästa S varit här med sin son W och myst hela dagen. En av dom finaste och underbaraste vännerna jag har <3. Barnen har lekt så fint och snällt hela dagen. De har varit studiedag på skolan idag så dom stora barnen har varit hemma hela dagen. Sovit dåligt inatt så man har varit grymt trött hela dagen. Skönt att lägga sig snart. En anonym frågade mig om Joleene ska vara på korttids varje vecka..

Så här är de, Joleene är en liten flicka med särskilda behov och kräver en hel del och eftersom de finns 2 till barn i hemmet och alla är hemma på heltid, så kan jag behöva avlastning samt att Joleene också kommer hemifrån en stund. Joleene kommer därför att vara på korttids 4 dagar i månaden. 1 helg i månaden typ, de kommer bli både vardagar och helger.. De hjälper oss båda i vardagen så att säga. Så nu vet ni de =). De är jätte jobbigt att vara utan min fina och lilla tös, men vi båda behöver de verkligen för att vardagen ska rulla på och fungera..

Imorgon är de dags för dagis och skola igen. Ska klämma in lite träning och städning den dagen också är de tänkt. Nähä ta en dusch och lägga sig i sängen då kanske....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar