Summa sidvisningar

fredag 15 februari 2013

Fredag fredag :).
Veckan har verkligen gått riktigt fort. Igår var det alla hjärtans dag. Det blev en fika på prinsen i Strängnäs igår, hur mysigt som helst  =). Sen vart det att slappa på hemmaplan resten av dagen =).
Fick fina presenter igår av både barnen och Jani =). Jätte glad blev jag och det värmde i kroppen.
Igår kom äntligen Michelles dockhus och i ett stort paket dessutom. Michelle blev så förvånad när hon fick se det stora paketet. Först var hon så sur och grinig för små saker,  men när vi väl började öppna paketet så blev hon glad. Vi möblerade huset så fint så fint, ja t.om pojkarna här hemma  ville vara med och leka ;).
Kartongerna var så stora så jag började klippa ut 2 fönster och en dörr på dom, och till slut så blev det två kojor som barnen väldigt gärna lekte i. Frigolit i hela vardagsrummet hade vi men de gjorde inget för barnen hade roligt =).
Fredag fredag idag och massor med fredagsmys väntar.... får jag hoppas. Michelle åkte till en kompis direkt efter dagis och grabbarna här hemma glor på Transformers och en annan sitter här och segar en stund. Idag blire pizza till middag har vi bestämt...








 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar