Summa sidvisningar

onsdag 30 januari 2013

rullar på

jaha den här dagen gick fort som alla andra dagar. grått och regn bjöd vädret på idag tråkigt nog, men på eftermiddagen överraskade vädret oss och gav lite solsken. Då kändes de precis som att våren var på väg.  Gick ner till stan och fikade med brudarna under dagen och sen hem och små pluggade lite. Hämtade sedan flickorna och de gick väldans bra för en gång skull. Joleene tycker inte alltid om att gå hem från dagis ;).
Byggde äntligen ihop den där förbaskade skolådan eller skobyrån eller vad jag ska kalla den. huj de var inte lätt och medans man höll på så hade jag 4 små barn här hemma som rev halva lägenheten.
Dom lekte kurragömma och gömde sig på massa olika ställen. Joleene tyckte de var jätte roligt att avslöja vart alla hade gömt sig genom att peka på dom eller ta fram dom ur gömstället hahaha.. så himla go.
Nu sover min lilla sessa och dom äldre tittar på barnkanalen innan läggdax. Blir att ta en lång prommis med Alva innan de blir att mysa ner sig i soffan och bara vara . Dagarna går bra fort nu...





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar