Summa sidvisningar

fredag 16 december 2011

Besöket hos sjukgymnasten

Ja nu händer de fan grejer alltså!!! så himla glad att de äntligen kommer igång nu, vi har ju bara väntat i minst 8mån på de här.

En sjukgymnast ringde i onsdags o ville boka en tid då vi skulle komma in så hon fick se på Joleene. Vi bokade tid direkt till dagen efter så igår vid 11 fick vi tid. Jag hade mina goa vänner med mej oxå.
När vi kom tid så fick vi ta av joleene byxorna o strumpbyxorna så hon fick se hur Joleene rörde sej o använde fötterna. Hon ansåg att Joleene var jätteduktig o inte alls hade nå problem att ta sej fram,klättra eller sätta sej upp. De som behövdes var lite streching men ingenting annat. inga specialskor, inge träning, inget sånt. Ni kan ju gissa hur skönt de var att höra de o hur lättad man blev. Att en sjukgymnast verkligen kunde bekräfta de. Joleene var så duktig o visade sina bästa sidor verkligen. Stolt över henne är jag. Sjukgymnasten tyckte dessutom inte att vi skulle stressa på henne, utan låte henne utvecklas i hennes egen takt.  Nu mår man lite bättre ialla fall =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar