Summa sidvisningar

onsdag 15 februari 2012

Goggisar

Jag funderar starkt på att köpa ett par goggisar åt Joleene. Det är ett par skor ni som undrar. Så här såtr det om dom:


Sortimentet är inriktat på barn i ettårsåldern och uppåt, och produkterna är specialiserade för barn som ska lära sig eller nyss lärt sig att gå. Genom en unik konstruktion med ortopediska lösningar och smarta materialval så är skorna helt anpassade för det lilla barnets fot.

Det är hög kant på dom också. Kanske blir lättare för Joleene att lära sig gå. Man kan alltid testa tycker jag, de skadar aldrig. Kostade 300kr o är i äkta skinn tydligen. Inte dom snyggaste skorna kanske, men om dom hjälper henne att lära sig gå så blir jag nöjd.


1 kommentar:

  1. Lära gå skor är alltid bra, Det skall vara högkant bak för trappa mindre åt sidorna och stöd, Tyvärr finns det föräldrar som köper minste tennis dojor de hittar och säger mina barn minsann lärt sig i vanligt, men bästa är i läder, klassiska lära gå skor som den modell du pratar om, sedan är det jätte smart att man har dragkedjan. Jag minns väl hur små fötter med upp sprättade tår kan vara jätte jobbigt få på skon i huvudaget och barn som tycker dunder kul trycka upp tårna när man har lite bråttom..Bara för föräldern ger ju reaktion, super skoj ju!
    Jag har två barn, en son och dotter som haft lära gå skor, min dotter hade vänster fot innåtpekande och fick ha lära gå skor modell upp till 5års ålder för kunna springa och medans sonen bara använde lära få skorna i några månader, i dag är de brevid mina första lära gå skor i vardagsrummet i ett vitrin skåp, man ser dem då och då och ler från hela hjärtat..så små.. I dag är de snart 9 år och snart 12 år och har 37 och 41/42 i storlek, inge baby tassar direkt.. Blev lite långt, men lycka till med sko köpet :)
    /Nina

    SvaraRadera