Summa sidvisningar

tisdag 29 november 2011

Underskatta inte en ung förälder

Underskatta aldrig en ung förälder säger jag bara!

Satt precis o tittade på bilder på min väns lilla dotter. Så jävla underbart söt o så jävla fin o världens goaste o gladaste. O hon har sin underbara mamma att tacka de för! 18år o gravid o inte en jävel trodde att hon skulle fixa att bli mamma. Hon var för omogen o hon skulle inte kunna ta de ansvaret. Inte var hon redo, de var för tidigt o hon var alldeles för ung! Bullshit!!!
Hon stod emot alla rykten, gick igenom graviditeten med hennes sambo o hon fick en underbar dotter som är 2 år idag. Hon har uppfostrat sin dotter med sin sambo men inte utan hinder, hon har kämpat sej igenom dom svåraste tiderna o ändå hållt humöret uppe för sin dotter. Idag är hon 21år o jobbar o bor i villa ute på landet med sin sambo som hon är förlovad med, deras hund o deras älskade Dotter. De ni!!! in your face!! jag är så jävla stolt över henne ska ni veta. Har sett dotterns uppväxt sen hon låg i magen fram till nu. stöttat den här tjejen o verkligen talat om för henne att aldrig ge upp!!!

Du är en av världens finaste mammor gumman! ge aldrig upp o lyssna aldrig på rykten! Du har en jättesöt dotter o du ska vara så stolt man bara kan bli!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar